+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12

Thread: no internet, please help!!

  1. #11
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Northeastern CT
    Posts
    1,620
    Images
    2
    LOL and I thought Vista was going to cause me troubles Glad you got it working Zacker!
    D90
    18-105mm
    50mm 1.8
    Flash


    Back in the game... and switching sides...

  2. #12
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Oxford, Connecticut, United States
    Posts
    12,106
    Images
    45
    I only had the Internet trouble after uninstalling SP3..i think it removed some of IE7 with it..so i had to DL IE* and re load it, im glad i did because the last thing I wanted to do was a windows reload!!! In my search for an answere to this problem I came across bad story after bad story of things going wrong after installing SP3 but nothing about uninstalling it... lol
    Canon EOS 30D With grip, various lenses and stuff...

    see my pics at www.brokenfencephotography.com

    Visit me on Facebook..

    Feel like helping some homeless Pets?
    the proceds from any of the products purchased go
    directly to helping CT animal shelters.
    www.helpwillysfriends.com.org

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts