PDA

View Full Version : Apology for outage...



Orgnoi1
06-17-2007, 11:46 AM
I am unsure what caused the outage this morning but I would like to extend an apology for it. I will be talking with Mike to see if he has heard anything since it also effected our sister site (www.pdaphonehome.com (http://www.pdaphonehome.com)) and our direct webmail access.

Sorry for the inconvienence!

KDN
06-17-2007, 11:48 AM
No problem Ross, well at least for me I didn't even notice LOL

JayVig
06-17-2007, 12:18 PM
UNACCEPTABLE! How dare you let the site go down while I'm asleep? What if I woke up? Where would I go? Who would I turn to?

OK OK... Apology accepted.
:not

zacker
06-17-2007, 01:57 PM
i didnt knotice either... My Router crapped out last night so i have just got back up and running right now! lol

stoneylonesome
06-17-2007, 03:25 PM
No bigy here, I spent last night installing a new DSL modem mine took a lightning strike, one hell of a storm, the bolt hit my backyard I guess I'm lucky the only thing that blew was the modem, so quick trip to Radio Shack and all is well, well it will be as soon as I reconfigure my router.

Striderxl
06-17-2007, 04:55 PM
thanks for the update thought it was the computer.LOL

Orgnoi1
06-17-2007, 05:57 PM
Seems our server decided it needed a "time out"...LOL so we had gotten an email request for a reboot... the technicians that watch over the bank we are in got to it fairly timely thank god...

Orgnoi1
07-12-2007, 01:00 PM
We had a 15 minute hiccup today...

nvr2low
07-12-2007, 01:03 PM
guess i missed this one too

JayVig
07-12-2007, 02:35 PM
came back to find a server timeout screen

zacker
07-12-2007, 03:32 PM
oh well... stuff happens!

Orgnoi1
07-12-2007, 03:58 PM
For any further issues I have started a Yahoo group just for status...

bookmark this:
http://tech.groups.yahoo.com/group/northeastfoto/

JayVig
07-12-2007, 06:49 PM
Did you find out what it was that was causing it?

Orgnoi1
07-12-2007, 06:51 PM
the techs said that there were an large amount of spambot IP addys (almost like in an attack) hitting the machine which was causing it to be unstable...

JayVig
07-12-2007, 06:52 PM
i've had that happen on my site as well. every once in a while it's like a scene from the matrix and they all hit at once and then go away.

StudioCMC
07-12-2007, 07:21 PM
More than likely it was the spammers that joined and were banned, who did the data storm. Punk Arse kids..

Glad your all back and running!

Chris

JayVig
07-12-2007, 07:37 PM
Could be them chris but I doubt it actually. I don't have a real problem with spammers yet I get hit with those brute force attacks at times as well.